Over Ons

Specialisatie's


    H
ogedrukreiniging


Gevelreiniging

Chemische Gevelreiniging

Stoomreiniging

Hydrofoberen Gevels

Gridstralen

Olivine Stralen

Industrieele Reiniging

Productiestops

Reiniging op Hoogte

Liftschachtreiniging

Kozijnen Conserveren

Rolpoorten Conserveren

Overkappingen

Spanten

Daken en Lichtstraten

Vloerreiniging

LInoleum conserveren

Tapijtreiniging

Natuursteen Impregneren

Glaswas

Railinfra ( DVP )

Overname Specialistische Reinigings Dienst Zuid

Door Blankers Specialistisch b.v. te Weert

SRD Zuid Samengegaan met Blankers Schoon


In mijn ervaring met specialistische reiniging wordt een offerte te vaak gemaakt vanaf papier, of op basis van m2 door een calculator. Proefstukken worden vaak niet gezet. Na gunning van de opdracht komen er dan meestal glazenwassers die de ervaring of inzicht ontbreken om specialistische klussen goed  en veilig uit te voeren.


Vanuit een paar grote klanten kwamen steeds strenge kwaliteits en ook veiligheids eisen waar we ons op hebben toegelegd. Grote opdrachtgevers schreven in het bestek zelf  voor met welke gerenomeerde middelen er gewerkt moest worden. Met mijn personeel hebben we toen besloten om in dit segment ons verder te specialiseren.

Kwalitatief goede reiniging / onderhoud, volgens alle veiligheidsregels, met kwalitatieve merkproducten en een servicebenadering naar de klant. Dit voor een aanvaardbare prijs.


In maart 2015 kwam de gelegenheid om met een gedeelte van mijn oude personeel voor mezelf te beginnen.

Medio 2016 zijn we opgegaan in de specialistische tak van Blankers Schoon.


WWW.BLANKERSSCHOON.NL
Max van den Berg


Na mijn HBO opleiding tot Facility Management ben ik in 1995 in managementfunctie's  in de schoonmaak gaan werken. Sindsdien heb ik voor meerdere schoonmaakbedrijven grote en of industrieele schoonmaakprojecten beheerd. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest in de specialistische reiniging. Hierbij heb ik me toegelegd op de reiniging die verband houdt met het meerjaren onderhoudsplan van gebouwen. Tevens heb ik de industrieele  ( en FOOD ) tak bediend.

Daarnaast voeren we voor vaste klanten ook regulier vloeronderhoud, tapijtreiniging en glaswas uit tegen een hoge kwaliteit.


In maart 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf SRDzuid. Waarbij niet alleen ikzelf 20 jaar ervaring inbreng maar ook mijn personeel meer dan 20 jaar ervaring heeft in de Specialistische  reiniging.

Medio 2016 kon ik met mijn personeel en bedrijf inschuiven bij Blankers Schoon. Hierdoor staat er nu een grote slagvaardige organisatie voor U klaar.


www.blankersschoon.nl